Hopp til innholdet

Lokale bidrag til Oslo-området

Vi er stolte over å kunne bidra til det lokale samfunnet i Oslo gjennom våre sponsoravtaler, som aktivt støtter opp om ulike idrettsmiljøer og andre arrangementer. Vår filosofi om inkludering og fellesskap gjenspeiles i vårt engasjement med følgende organisasjoner og arrangementer.

Kjetil André Aamodts Rennskole

Siden 2014 har vi hatt et samarbeid med Kjetil André Aamodt til å arrangere en rennskole på Tryvann. Dette gir barn i alle aldre muligheten til å oppleve spenningen ved skirenn, fellesskap og å utvikle sin interesse for sporten.

Oslo Kajakklubb

Som en del av vårt engasjement i lokalsamfunnet, er vi glade for å vårt samarbeid i Oslofjorden. Gjennom avtalen med Oslo Kajakklubb ønsker vi å skape muligheter for unge padlere og bidra til økt interesse for kajakkpadling. Vi har også opprettet et fond, hvor unge satsende padlere kan søke om økonomisk støtte til samlinger og konkurranser.

Oppsal Håndball

Vi støtter klubben Oppsal Håndball, som både har et damelag i eliteserien, men som også inkluderer flere lag for barn og unge. Oppsal Arena fungerer som en viktig samlingsplass for både utøvere og supportere. Årlig arrangerer vi Bienkampen, der vi er kampsponsor og til stede med stand og gaveartikler. Stuart, maskoten vår, sprer glede og entusiasme blant tilskuerne ved å premiere banens beste under hver hjemmekamp.

Bygdøy Curling

Vi er stolte av vårt samarbeid med Bygdøy Curling, og vi bidrar til å fremme dette miljøet ved å arrangere to viktige arrangementer hvert år: En curling-cup i september og sommerleker for barn i juni.