Hopp til innholdet
Nyhet

Bien Sparebank er Miljøfyrtårnsertifisert!

Vi er glade for å kunngjøre at Bien Sparebank nå er en Miljøfyrtårn-sertifisert virksomhet, som et resultat av vårt langvarige engasjement for miljøvern og bærekraft.

Det er med glede vi kan dele at Bien Sparebank har blitt en Miljøfyrtårn-sertifisert virksomhet. Banken har lenge vært engasjert i miljø- og bærekraftsarbeidet. I tillegg til å tilby grønne lån og oppfordre til bærekraftige tiltak eksternt, har vi gjennomført nødvendige interne endringer for å oppnå Miljøfyrtårn-sertifiseringen.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Det er også den første nasjonale ordningen i Europa som er blitt anerkjent av EU.

Vi er stolte av å være en del av dette initiativet og fortsetter å arbeide for en grønnere fremtid. For å lese mer om miljøsertifisering, besøk www.miljofyrtarn.no.

Vi ser frem til å fortsette dette viktige arbeidet og håper å inspirere og engasjere andre til bærekraftige investeringer og miljøvennlige løsninger.