Hopp til innholdet
Nyhet

Vi fyller 139 år!

Vi er stolte over å kunne feire Bien Sparebanks 139-årsdag sammen med Sparebankstiftelsen Bien, vår største eier. Gjennom alle disse årene har vi stått sterkt som en selvstendig sparebank i Oslo, og vi ser frem til mange flere år med vekst og utvikling.

Vi feirer Bien Sparebanks 139-årsdag sammen med Sparebankstiftelsen Bien, vår største eier. Sparebankstiftelsen Bien ble opprettet i 2008 da Bien Sparebank ble omdannet til en aksjesparebank, og har siden da utøvd et langsiktig og stabilt eierskap. Stiftelsen bidrar til lokalsamfunnet ved å gi gaver som fremmer gode og bærekraftige miljøer i Oslo-området.

Bien Sparebank ble etablert som en spareforening i 1885 og har siden den gang vært en nær og tilgjengelig bank for personer og næringsdrivende i Oslo.

Våre ansatte er kjernen i vår virksomhet, og er avgjørende for at vi kan være den banken vi ønsker å være. Deres kunnskap og personlige engasjement sikrer at vi kan tilby våre kunder den beste servicen. Som Oslos eldste selvstendige sparebank har vi bevist at vår styrke ligger i å gi mer enn bare digitale banktjenester - det er den personlige tilnærmingen som har gjort at vi har kunnet vare i 139 år.

Gratulerer med dagen til Bien Sparebank! Vi ser frem til å fortsette å være en viktig del av Oslo-samfunnet i mange år fremover.

Hege Iren Solberg (Leder i Sparebankstiftelsen Bien) og Lena Jørundland (Adm. banksjef i Bien Sparebank)