Hopp til innholdet
To handleposer med matvarer og mynter som flyr mot et Visa-kredittkort på blå bakgrunn.
Eika Kredittkort egner seg godt for betaling i fysiske butikker, på nett og i app.
Kredittkort

Disse ekstra fordelene får du akkurat nå!

Husk at du må være påmeldt fordelsprogrammet for å få rabattene. Påmeldingen finner du i mobil- og nettbanken.

Kampanjer:

Sommerferien nærmer seg, og vi vet at mange allerede drømmer om lange, solfylte dager på hjemmebane eller i sydlige strøk. Å holde feriebudsjettet i sjakk kan være utfordrende ettersom ferieplanene ofte endrer seg litt underveis. For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din sommer, har satt opp et par gode sommerrabatter.

Følgende godbiter får du i perioden 15. juni - 15. august når du bruker ditt Eika Kredittkort:

  • 2 % rabatt på spisesteder og takeaway i utlandet når du betaler i lokalvaluta. Rabatten gjelder alle spisesteder registrert med bransjekoder 5812 og 5814.
  • 5 % rabatt på fornøyelsesparker, turistattraksjoner, museer, tivoli, badeland og akvarier i Norge og i utlandet. Rabatten gjelder på alle steder registrert med bransjekoder 7991, 7996, 7998, 7999.

Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr 2.500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når utbetales rabatten?
Rabatten utbetales automatisk til ditt Eika Kredittkort måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Eika rabatt» i transaksjonsoversikten i mobil- og nettbanken eller på din månedlige faktura, så får du vite hva du har spart. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.

God sommer!

Har du ennå ikke skaffet deg Eika Kredittkort?

Da har du en god mulighet til å søke om kortet nå og få 20 % rabatt på strømmetjenester ut juni. Kampanjen gjelder for alle som får kredittkort innvilget i perioden 1. mars - 30. juni 2024.

Slik får du rabatten:
Du kan opptjene rabatt på alle strømmetjenester registrert med en av følgende bransjekoder:

  • 4899 – Kabel, satellitt og andre tv- og strømmetjenester
  • 5815 – Digitale medier, bøker, film og musikk
  • 5818 – Digitale medier, annet
  • 5968 – Direkte markedsføring, abonnementstjenester
  • 5735 – Plate- og musikkbutikker

Typiske strømmetjenester registrert under disse kategoriene er f. eks Spotify, Netflix, HBO, SkyShowtime, Viaplay, Storytel, Fabel etc.