Barn 0-18 år

Gode økonomiske vaner starter tidlig. Det handler om å forstå verdien av penger - og få et forhold til sparing og forbruk. Her ser du hva man får som barn i Bien Sparebank.

Juniorkortet

Juniorkortet fungerer nesten som et vanlig bankkort. Kortet kan brukes i minibank og butikk og har uttaks- og kjøpsgrense (se prisliste). Mor og far kan logge seg inn i nett- og mobilbanken og få full oversikt over juniors kortbruk. Kortet kan ikke brukes i netthandel

  • Barna lærer sunt kortvett fra tidlig alder
  • Barna trenger ikke å ha kontroll på kontanter


Hvordan bestille juniorkort?
Ta kontakt med vår kundeservice på post@bien.no eller tlf. 91502436

Barneforsikring

Barna er det mest dyrebare vi har. En barne- og ungdomsforsikring sikrer barnet økonomisk dersom noe uforutsett skulle skje. Vi anbefaler å ta et møte med en rådgiver for å tegne barneforsikring.

Les mer om barneforsikring her

Sparing

Gi barna en god økonomisk start på livet! Her får du informasjon om ulike sparemåter, samt tips og råd om hva du bør være oppmerksom på. 

Vipps for barn

Vipps under 15 år
Vipps under 15 fungerer som en enklere versjon av Vipps, der foreldrene har full oversikt. Barn kan ikke opprette en profil uten foreldrenes hjelp, barnets profil hører til foreldrenes, og foreldrene bestemmer om den under 15 skal få sende penger til andre, eller kun motta penger.

Les mer her

Vipps over 15 år
Når barnet ditt fyller 15 år kan han eller hun lage en fullverdig Vipps-bruker uten foreldrekontroll, så lenge barnet har en egen BankID. Med fullverdig Vipps kan du gjøre opp utlegg i en gruppe, betale til bedrifter, betale regninger eller bli mobilapponnent for å nevne noe.

Les mer her

Book et rådgivningsmøte om barnet!

Vi anbefaler et rådgivningsmøte for å legge en god plan for ditt barns økonomi. Finn ledig tid med din rådgiver her

Bli kjent med maskoten Stuart