Bankens ledelse

Lena Jørundland

Administrerende banksjef.
Jørundland (1971) har vært Administrerende banksjef fra september 2021. Lena har lang erfaring fra ulike lederstillinger i banken, og har vært ansatt her siden 2003. Hun har tidligere jobbet i Acta Sundal Collier. Lena er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen (UiA), og har topplederutdanning fra NHH (Solstrandprogrammet).

Øyvind Briseid

CFO
Briseid (1973) har vært CFO i Bien Sparebank siden mars 2023. Øyvind kommer fra stillingen som Business Controller i Eika Gruppen innen IT og forretningsutvikling. Briseid er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i Sandvika.  

Lene Marie Buarøy

Leder Kreditt og AML
Buarøy (1985) har jobbet i Bien Sparebank siden 2015 med ulike ansvarsområder. Lene Marie har bakgrunn fra bedriftsmarked og har siden 2020 vært ansvarlig for kreditt og antihvitvask. Hun har tidligere jobbet i Sandnes Sparebank og Sparebanken Øst. Lene Marie er utdannet ved Universitetet i Stavanger (UIS) og Handelshøyskolen BI.

Ida Tverraaen Hansen

Leder Forretningsstøtte- og Utvikling
Hansen (1988) har vært leder for forretningsstøtte- og utvikling siden januar 2023. Ida har jobbet i banken siden april 2014, da som finansiell rådgiver. Hun har tidligere jobbet i SuperOffice. Ida er utdannet ved BI i Oslo og Bergen.