Dato: 11. oktober
Kl: 17:00 – 18:30
Sted: Bien Sparebank, Dronning Mauds gate 11

Noen spørsmål er for store for internett. Noe er så personlig, at vi ønsker å snakke om det med kundene våre. Vi inviterer derfor alle fra 18-50 år til temakveld om personforsikring. Det er gratis å delta, og det blir enkel servering av mat og drikke. Det er begrenset antall plasser, så meld deg/dere på allerede i dag!

Program:

16:30 - Dørene åpner, og det blir enkel servering

17:00 - Velkommen

17:10Bjørn Hagberg og Inger Kvaal fra Eika Forsikring vil gi deg innblikk i hvilke forsikringer som finnes. De gir også personlige eksempler på hva ulike forsikringer vil kunne gjøre for deg og din families økonomiske situasjon ved sykdom, uførhet og død.

18:00Dora Thorhallsdottir skal med en humoristisk vri holde et lite foredrag om at ting ikke alltid blir som man hadde tenkt. Dora er standupkomiker og familieterapeut, og debuterte på Latter i 2013 med braksuksessen «Det var ikke sånn det skulle bli».

18:30 - Våre rådgivere vil være tilgjengelige for en prat, og for å avtale møter

 

Personforsikring, eller kjærlighetsforsikring som vi liker å kalle det, er forsikringer i tilfelle død, uføre og sykdom. Du kan ikke forsikre kjærligheten, men du kan forsikre deg av kjærlighet. Med barneforsikring, dødsfallforsikring og uføreforsikring trygger du deg og dine nærmeste.

Velkommen til en lærerik ettermiddag sammen med oss!